Intrebari frecvente

Nu. Oferte247 nu este un site de anunturi. Oferte247 este un site cu oferte și promoții de la comercianți. Exemplu: dacă dorești să vinzi un telefon î-l postezi pe OLX; dacă ai găsit o oferta super bună pe un site/magazin la un telefon atunci î-l postezi pe Oferte247.
Oferte247 este o platformă bazată pe comunitate care le permite utilizatorilor să distribuie oferte online sau din magazine offline și să își împărtășească părerile și expertiza despre anumite produse.
247 reprezintă 24 din 7, adică Non-Stop.
Sistemul nostru de votare, reprezentat de like-urile și dislike-urile al fiecărei oferte, face posibilă sortarea ofertelor postate după cât de plăcute sunt de către membrii comunității. Utilizatorii pot vota pozitiv sau negativ diferitele oferte atunci când aceștia consideră că este sau nu o ofertă bună. Acest lucru ajută să fie menținută neutralitatea absolută.
Oricine poate posta oferte și să își împărtășească cunoștiințele pe Oferte247. Ca să faci asta, tot ce trebuie să faci este să îți creezi un cont și ești gata de vânat cele mai bune oferte. Nu permitem promovarea personală – dacă tu reprezinți un magazin sau o marcă nu poți să postezi ofertele produselor, serviciilor sau să pui pe cineva să facă asta pentru tine. Dacă tu beneficiezi direct din urma unei oferte de pe Oferte247, cel mai bine ar fi să discuți cu unul dintre membrii echipei noastre de administrare înainte să postezi o ofertă. Poți să faci asta cu ajutorul formularului nostru de contact.
Moderatorii noștri vor verifica fiecare ofertă în parte pentru greșeli și ca să se asigure ca nu le lipsește niciun detaliu. Ei pot repara linkuri, adăuga imagini și îți vor trimite un mesaj legat de schimbările realizate ofertei tale.
Dacă postezi o ofertă pentru un vânzător nou sau din alte țări, adesea v-om verifica istoricul de vânzări și recenziile vânzătorului. Te v-om înștiința când se întâmplă asta, dar dacă nu suntem convinși de credibilitatea acestuia nu îl v-om primi pe website. Facem asta pentu a asigura siguranța comunitătii. Te v-om informa și în legătură cu asta.
Costurile întreținerii site-ului sunt acoperite de către taxele link-urilor afiliate, pe care uneori le câștigăm atunci când un utilizator cumpără un produs găsit pe site-ul nostru. Fie că o ofertă ne aduce capital sau nu acest lucru nu influențează cum tratăm ofertele sau voturile primite pe website.
Desigur - sunt complet gratuite, Oferte247 a fost creat de către persoane care la rândul lor s-au săturat să caute in fiecare colț al internet-ului oferte, reduceri și promoții.
Oferte: Atracția principală! Ofertele sunt motivul pentru care există acest website – de la lichidări de stoc până la oferte de sezon vei găsi o varietate imensă de oferte. Aruncă o privire si ofertelor noi pentru a vedea ofertele cele mai recent descoperite, iar celor populare pentru cele mai apreciate oferte de către comunitate. Vouchere: Locul unde ai să găsești cupoane de reducere sau alte beneficii pentru vânzătorii tăi favoriți. Gratuit: Oferte gratuite găsite și distribuite de către comunitate.